Automate your Marketing
with Womplify




 
--FAZIL.ZURA.AKIL --

By: Fazilzura Akil Khairy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-Mar-2009 12:37 Email | Share | | Bookmark
~~ SALAM TERAKHIR ~~

[b]TO ALL JOM JUMPAT KAT BLOG KU .. http://fazilzura.blogspot.com[/b]


Tuesday, 13-Jan-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
ALL IN 1 part 2

** AQUARIA **

time ni yg benor nye kiteorg baru balik dr Puchong , pehtu ingt nak g jalan2 ke Zoo .. then pak Ajil cm x nak jek .. pehtu dia tetiba tnye harga tuk masuk ke Aquaria.. daku ckp la mahal sehhh .. rm20+ ..
pehtu dia terus je ke KLCC .. hehehh daku dlm ati dh lompat2 dh psl sonok nye psal .. x penah masuk la kata kan ..
















Tuesday, 13-Jan-2009 03:52 Email | Share | | Bookmark
ALL IN 1

SALAM SUME ..

dah lama rs nye aku x update gambo kat fp aku ni .. so hari ni nk update la sume cite2 panas sepanjang ketiadaan ku di kapet fp ni .. heheheheheh

( tp sowe gambo x lawa sgt psl gune Hp murah )

** Akil seliuh kaki **
Sian dia .. entah cmner mlm tu dia tgh main2.. pehtu terpijak bantal .. jatuh then kaki dia terhincut2.. bermingu2 jgk la .. lepas g urut baru ok .. now dh berlari dh ..






** Akil Botak .. **
Ni plak gaya terbaru dr Akil , rambut dia dh panjang sgt so pe lagi .. kasi botak ..
senang nak syampu..






Wednesday, 29-Oct-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
DINNER TIME

HAri ni .. rs cm malas sgt2 nak masak ..
pehtu rs plak nak makan sedap , dan x nak la banyak2
kali kene masak .. kire masak sekali leh makan dgn Akil ..
emm dok pk2.. tangan gerak .. dok potong sayur kobis, potong ayam skit..
then nampak perencah nasi goreng.. tp nasi x masak lg.. uhuh
kalau masak dulu , nnt nasi sure lembek kan
last2.. try je la .... basuh2 beras.. sukat , masukkan sayur, ayam,kentang,garam skit..
them masukkan perencah nasi goreng(pes) tp kacau skit dgn air biasa..

Bile dh campur sume.. kacau skit .. tekan ON ..
tungu la masak.. emmm time masak tu .. harumm ..
berbunyik2 perut ku.. bile dh masak, then walahhh jadi la nasi goreng tp x goreng
.. daku try dulu .. then AKil sibuk nak jgk
try kasi dia makan , wahh suke dia.. mmg saje wat x pedas..
alih2 kene kasi Akil pingan dgn sudu la.. psl dia mana nak org suap dh








Monday, 27-Oct-2008 07:46 Email | Share | | Bookmark
OPEN HOUSE UMAH KAK SU AND KAK TI



hari ni , hari makan .. heheehh dpt jemputan ke umah kak su ..
makanan mmg meriah ... smp2 pun dh kul 1 lebih psl pak ajil
solat zuhur dulu .. baru vrommm ke umah kak su ..
daku as usual la bwk kek choc moist and sandwish(hrp2 sedap)

and 1st time jmp kak Wilda aka Bibu .. tp x ambik gambo psl dia
lmbat smp and tgh makan .. maleh nak kaco










peh makan kat umah kak su .. g plak ke umah kak Ti .. daku konvoi dgn
kak piza.. sib baik pasan kete dia time simpang umah kak su tu ..
kalau x , dah tingal .. heheh





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net